hover animation preload

Bila pegawai JPMK terlalu berani
by Ibnu Zainal Asmawi in


Khairi Jalalluddin insya Allah Kelab UMNO Mansourah akan terus diperkasakan. Tahniah bagi mereka yang menyertainya

Pak Mat tahniah...fokus

Ainon Mohd. Tuan ini berkhidmat untuk UMNO ataupun sebagai pegawai kerajaan yang gaji tuan dibayar oleh kami yang membayar cukai?

Pak Mat AM: berapa sen cukai yg kamu bayar?

Khairi Jalalluddin berkhidmat untuk kerajaan yang memerintah tunjangnya ialah UMNO. simple rasanya.

Khairi Jalalluddin kedua kelab umno tu persatuan pelajar yang berdaftar dengan kedutaan, macam abim, isma dll. Membantu persatuan pelajar adalah tanggungjawab saya.

زين الدين الحاج PMRAM n BAKAN tak daftar lg ker !!

Fairuz Sulaiman Boleh pula buat Kelab Umno luar negara. Siswa dilarang masuk parti politik tapi disini boleh. Hampeh

Khairi Jalalluddin kelab ngan parti berbeza... itu fakta, diluar negara kita x boleh bertanding macam kat dalam negara, kedua fokus utama kelab umno luar negara adalah kebajikan, soft skills dan akademik pelajar.

Fairuz Sulaiman mengarut je. Takperlu nak berdalih. Selagi ada berkaitan dengan parti politik.Masih berkait dengan politik.

Ibnu Reza kita buat kelab pakatan rakyat plak. Jadikan ia persatuan pelajar. Nnt daftar kat kedutaan. Blh mntk tlg ust khairi promote skali...

Fairuz Sulaiman Hahahahha tu pun sama2 mengarut.

Muhammad Hanis Abd Razak
bukankah dengan berpersatuan itu boleh mengelakkan seseorang itu dari terjebak dengan gejala yang tidak baek?

rilexla..jangan skeptikal sangat saudara-saudara kita yang tidak sefahaman dengan kita..bukankah Allah telah berfirman bahawa manusia itu dicipta berbeza-beza untuk saling mengenali,saling berkasih sayang kerana Allah(persaudaraan islam),terimalah perbezaan pendirian yang ada supaya boleh ada pemikiran yang kritis untuk diri kita..supaya jika mereka salah,kita tegur(dengan hikmah),jika kita salah semoga mereka pula yang menegur kita..jahat2 pun saudara kita gak,ingatlah saudara itu untuk dikasihi,bukan dibenci?

jika kita benci saudara seislam kita hanya kerana pegangan politik yang sempit,maka berjayalah rancangan musuh2 islam yang mencipta sistem politik yang kita guna sekarang..

barokallahufiikum..

Khairi Jalalluddin mengarut bagi orang yang x mumayyiz :), tunggu lah DAP menang baru boleh buat kelab DAP :) ..

Fairuz Sulaiman saya tak menyokong mana2 parti politik dalam dunia siswa / siswi. Mereka ada pandangan masing2 tanpa berpaksikan parti semata2.

Khairi Jalalluddin yer ke fairuz .. ana ikuti juga anta punya perbincangan kat tempat lain...

Syed Abdul Kadir Aljoofre
Berkhidmat untuk kerajaan yg tunjangnya UMNO bukan berkhidmat dgn UMNO tau.. Bro Khairi sekali mendedahkan kepincangan mantiq.. Pegawai kerajaan haruslah profesional, lebih2 lagi apabila dihantar ke luar negara, berkhidmat (memberi khidmat atau menjadi khadam) kepada semua penuntut Malaysia di sana tanpa mengira fahaman politik.

Cuba lihat pegawai2 yg dihantar dari negeri-negeri Pakatan Rakyat, setahu saya tiada lagi yg menaja, membantu malah merasmi (apatah lagi tolong mengecat bilik) kelab mana-mana parti Pakatan Rakyat, walau mereka berkhidmat dgn kerajaan yg diperintah oleh ahli-ahli parti tertentu.

Saya lihat ada persamaan selalunya pada mereka yg menyokong UMNO. Mantiqnya selalu pincang..

Solehuddin Addeen pe ni us..unsur politik da ni..

Khairi Jalalluddin politik dan agama x boleh dipisahkan. kalau tidak sekularlah kita

Syed Syafiq oleh tu, mahasiswa malaysia sepatutnya dibenarkan berpolitik..setuju ustaz?

Nur Humairah Che Ibrahim
PCM yg ada tak membantu dr sudut kebajikan, soft skills dan akademik pelajarkah?

mgknkh kelab UMNO bebas dr sbrg unsur politik? sdgkn namanya sndiri adlh nama parti politik. aih. sy sudah pening. sdgkn AUKU kata x blh ada unsur politik. pening camni.

Ibnu Mohd alhamdulilla..ade pengakuan pegawai kerajaan mahasiswa mesir boleh berpolitik..politik dan agama x boleh dipisahkan..harap lepas ni xde yg jd mangsa laporan pelajar menyertai politik pembangkang..klu ade lg saya akn buat laporan peqawai kerajaan yg mengajar mahasiswa berpolitik..

Syed Abdul Kadir Aljoofre http://www.harakahdaily.net/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=29051%3Ataklimat-biasiswa-jadi-majlis-kelab-umno&catid=1%3Autama&Itemid=50

Muhamad Sabri Haji Yamin orang berpusu-pusu ke pusat pengajian al azhar, membina ilmu yg tulus-mulus, mengenal kitab2 dari ulamak2 yg ikhlas...kita plak berpusu-pusu kerja nak perkasakan Kelab UMNO...sudahlah pak syeikh.

Muhammad Alhidayat Khalid Sy akn printoutkn statemen ni sbgai bukti..

Fairuz Sulaiman ‎@muhammad al hidayat...wahhh sungguh hebat kamu. Simpan ia sebagai bukti yer. Print screen.

Khairi Jalalluddin benda2 macam ni dia orang memang minat, makanan mereka.. bab belajar kurang.. :)

0 comments:

Post a Comment